50670 Gym

Usein kysyttyä

Alta löydät vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi

Ensimmäisen jäsenyyden voit tehdä joko paikan päällä taikka sitten nettisivuillamme.  Nettisivullamme maksutapana käytämme Visma Payn palvelua johon kuuluu perinteisten pankki- ja korttimaksujen lisäksi myös useita muita maksutapoja. Hyväksymme myös Smartum, E-Passi tai EazyBreak työsuhde-etu järjestelmät. Valitse itsellesi vain sopiva maksuvaihtoehto. Seuraavien kausien laskut tulevat suoraan sähköpostiisi tai vaihtoehtoisesti paperilaskulla kotiisi (3€ laskutuslisä).

Jäsenyyden purkaminen on helppoa. Lähetä vain sähköposti jäsenyyden purkamisesta ennen uutta laskutuskautta osoitteeseen info@50670.fi. Jäsenyyksissä ei ole sitoavaisuuksia joten jäsenyytesi päättyy kuluvan laskutuskauden viimeinen päivä. (jos jäsenyys perustettu esim. 20.päivä, jäsenyytesi purkaantuu vasta 20.päivä). Huomaathan että kuntosalilla käymättä jättäminen ei tarkoita jäsenyyden purkamista.

Voit halutessasi maksaa jäsenyytesi työsuhde-eduilla. Hyväksymme Edenred, Smartum, E-Passi sekä EazyBreak järjestelmien käytön. Ainoa vaatimus on ”Liikunta” – edun käyttö. Tämän saat varmistettua esimerkiksi työnantajaltasi. Maksaminen onnistuu nettisivuillamme, paikan päällä sovelluksen, setelin kautta taikka sähköpostilla kun ilmoitat osoitteeseen info@50670.fi puhelinnumerosi sekä myös tiedot kuinka monta kuukautta haluat maksaa etukäteen työsuhde-edulla.(Pelkkä E-Passi)

Opiskelijat ja eläkeläiset ovat meillä oikeutettuja 10%:n alennukseen. Ota yhteyttä asiakaspalveuun tai tule käymään paikan päällä asiakaspalvelun aukioloaikana ostaaksesi ensimmäisen jäsenyyden alennuksella. Varaathan opiskelija- tai eläkeläiskortin mukaan.

Kuntosalin yleinen ikäraja on 18v. Tästä huolimatta jos olet yli 15 vuotias ja haluat kuntosalilla treenata, on mahdollista jäsenyys perustaa huoltajan luvalla. Muistathan kuitenkin treenata vastuullisesti.

Ei hätää. Asiakaspalvelu palvelee teitä mahdollisimman nopeasti puhelimella viestillä, soittamalla tai vaikkapa whatsappilla. Halutessasi voit myös lähettää sähköpostia. Yhteystieto sivulle pääset tästä